نشست هم اندیشی روسای کانون های وکلا سراسر ایران مورخه 1398/05/15
🔴درنشست هم اندیشی روسای کانون های وکلا سراسر ایران مطرح شد:
با اتحاد و همدلی پاسخ هجمه های عده معدود را خواهیم داد/ بر روی اصول اصرار داریم/کانون های وکلا به برخی انتصابات در مجلس شورای اسلامی اعتراض دارند و آن را در مقام بی طرفی نمی بینند.
🔹نشست هم اندیشی روسای کانون های وکلای دادگستری سراسر ایران پانزدهم مرداد ماه درتهران و در سالن مرحوم جلالی نایینی کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز در این نشست روسای کانون های وکلا در خصوص مسایل و چالش های پیش روی کانون های وکلا به بحث و تبادل نظر پرداختند.
🔹عیسی امینی، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز در این نشست طی سخنانی اظهار داشت:
هیچ دوره ای نداشته ایم که تا این حد رسانه ها و خبرگزاری های خاص هجمه های سازمان یافته علیه کانون های وکلا داشته باشند. البته همیشه هجمه های پراکنده وجود داشته است. وقتی سر نخ ها را جمع می کنیم همه متصل به هم هستند. یک اتصال کاملی دارند. این ها تمام امیدشان این بوده که سال ٩٧ به نتیجه برسند ولی اینچنین نشد و سال ٩٨ سراسیمه و آشفته وارد شدند و حمله و هجمه ها به کانون ها بیشتر شد. دیدند در این فرایند احتمال موفقیتشان ضعیف است. از طریق تنقیح قوانین می خواهند ضربه وارد کنند.
🔹در پشت پرده این ها دو جهت وجود دارد. یکی جریان سیاسی و دیگری موسسات هستند. موسسات را محصول کمپین ندانید، کمپین را محصول موسسات بدانید. این اشخاص صاحبان قدرت هستند. این ها پاداش خودشان را از نظام حقوقی کشور می خواهند. قدرتمند هستند. سران کمپین صاحبان موسسات عدیده ای هستند.
🔹نظام حقوقی ایران امروز دستخوش تحولات است. نظام حقوقی ایران صرفاً وکلا نیستند بلکه قضات و سردفتران و غیره را نیز شامل می شوند. این ها می خواهند از سد مستحکم قاضی و وکیل عبور کنند. این گروه خاص نه تنها وکیل مستقل را نمی خواهند بلکه قاضی و قوه قضاییه مستقل و شجاع را نیز نمی خواهند. هجمه ها سازمان یافته است. قدرت مبارزه با آن ها را فقط با سلاح دانش و اطلاع رسانی آن و اتحاد و همدلی داریم.
🔹در نظام قضایی کشور اکثریت به اتفاق آنها طرفدار استقلال جامعه وکالت هستند. اوج استقلال و اقتدار وکیل را به عنوان یک نقطه ایده آل می دانند. مساله دیگر این است که می خواهند درون جامعه وکالت نفوذ کنند و انسجام و وحدت و همدلی وکلا را از بین ببرند و تفرقه و جدایی ایجاد کنند.
🔹اعتراض کانون های وکلا به موازی سازی و یا تقویت آن به مفهوم بی احترامی به اعضای مرکز امور مشاوران و یا این انتصابات نیست. انتظار ما آن است رویکرد کلی به سوی تثبیت و توسعه نهادهای مدنی و استقلال کانون ها و حفظ نام هایی باشد که جایگاه قانونی دارد. به هر حال نام وکیل دادگستری نام تاریخی اعضای کانون های وکلا بوده و تصویب آیین نامه اصلاحی اجرایی برنامه سوم توسعه که به تصویب آیت الله لاریجانی رسیده است مورد اعتراض جامعه وکالت است.
منبع: کانال کانون وکلای مرکز